Υλικά:

  • Ραπανάκια
  • 1 αγγούρι
  • 1 καυτερή πιπεριά
  • Τοματίνια
  • 1 κουτάλι της σούπας μηλόξιδο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 κουτάλι του γλυκού ζάχαρη
  • Κόλιανδρο

Εκτέλεση:

Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα ραπανάκια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.

Καθαρίζουμε το αγγούρι και το κόβουμε.

Το κόβουμε σε λεπτές φέτες και το προσθέτουμε στα ραπανάκια.

Κόβουμε μερικά τοματίνια στη μέση και τα βάζουμε στο μπολ.

Ψιλοκόβουμε μισή πιπεριά και την ανακατεύουμε με το μηλόξιδο, το αλάτι και τη ζάχαρη.

Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ τη σαλάτα και πασπαλίζουμε με λίγο φρέσκο κόλιανδρο.