Μπέρδεψε πεπόνι με μοτσαρέλα και μια δροσερή σαλάτα είναι έτοιμη

LIKE US ON FACEBOOK

Υλικά:

  • Πεπόνι
  • Μοτσαρέλα
  • Φύλλα μέντας
  • Χυμό από ένα λάιμ
  • Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε το πεπόνι και το κόβουμε σε στρογγυλές μπουκιές με τη βοήθεια του ειδικού μηχανήματος.

Με τον ίδιο τρόπο κόβουμε και τη μοτσαρέλα.

Βάζουμε τα φυλλαράκια της μέντας μαζί με το χυμό λάιμ και το ελαιόλαδο στο μπλέντερ.

Με το μείγμα περιχύνουμε τη σαλάτα μας και τη βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει πριν σερβίρουμε.

photo:pinchmysalt.com

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved