Υλικά:

  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 2 αυγά
  • 1 κγ τζίντζερ τριμμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 φλιτζάνι ρύζι
  • Σάλτσα σόγιας
  • Μια πιπεριά κίτρινη
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι
  • 1 καρότο
  • Βρασμένο καλαμπόκι
  • Μια χούφτα αρακά
  • Αλάτι

Εκτέλεση:

Βράζουμε το ρύζι και το σουρώνουμε καλά.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε 1 κουταλιά λάδι και ρίχνουμε τα λαχανικά μας εκτός από το κρεμμύδι.

Σπάμε τα αυγά τα ρίχνουμε και αυτά στο τηγάνι και ανακατεύουμε με γρήγορο ρυθμό μέχρι να ψηθεί.

Προσθέτουμε το ρύζι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

Στην συνέχεια ρίχνουμε την σόγια και λίγο πριν απομακρύνουμε από την φωτιά ψιλοκόβουμε και βάζουμε στο τηγάνι και το κρεμμύδι.

Προσθέτουμε λίγο αλάτι με προσοχή γιατί έχουμε ρίξει και την σόγια που είναι αλμυρή.