Υλικά:

  • Μπρόκολο
  • Μια φέτα φρέσκου σολομού
  • Μισή κούπα αρακά
  • 600ml ζωμό λαχανικών
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 200γρ ρύζι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζουμε το ρύζι στο ελαιόλαδο μέχρι να γίνει διάφανο.

Προσθέτουμε τον σολομό που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια και τα υπόλοιπα υλικά.

Βάζουμε τον ζωμό και αφήνουμε να βράσει το ρύζι μας.

Μόλις σωθούν σχεδόν όλα τα υγρά από το ριζότο μας ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και σερβίρουμε.