Υλικά:

  • 1 ντομάτα
  • 1 μικρό αγγούρι
  • Τυρί κρέμα
  • Τορτίγια
  • Φιλέτο σολωμού ή φέτες καπνιστού σολωμού

Εκτέλεση:

Ψήνεις το σολωμό για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Κόβεις τη ντομάτα και το αγγούρι σε φέτες ή μικρά κομματάκια, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Απλώνεις την τορτίγια σε ένα πιάτο και απλώνεις το τυρί κρέμα.

Πολτοποιείς το σολωμό με ένα πιρούνι και τον απλώνεις στην τορτίγια.

Προσθέτεις την ντομάτα και το αγγούρι.
Διπλώνεις την τορτίγια σε ρολό και πιέζεις τη μία πλευρά ώστε να μην πέσουν τα υλικά.

Tip!

Μπορείς να προσθέσεις ό,τι λαχανικό θέλεις (αρκεί να χωράει στην τορτίγια)! Εμείς προτείνουμε πιπεριά και καλαμπόκι!