Το πιο εύκολο ψητό καλαμάρι χωρίς καθόλου λάδι

LIKE US ON FACEBOOK

Υλικά:

  • 4 κομμάτια καλαμάρι (250 γρ. συνολικά)
  • Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
  • Μια πρέζα κύμινο
  • Μια πρέζα αλάτι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1/2 χούφτα φρέσκο κόλιανδρο

Εκτέλεση:

  1. Καθαρίζουμε το καλαμάρι και το αναμειγνύουμε με το ξύσμα λεμονιού, το κύμινο, το αλάτι, το σκόρδο και τον κόλιανδρο.
  2. Το αφήνουμε να μαριναριστεί για 2 ώρες στο ψυγείο.
  3. Αφαιρούμε το καλαμάρι απ’ τη μαρινάδα και το βάζουμε στο γκριλ.
  4. Όταν ψηθεί, προσθέτουμε χυμό λεμονιού, αλάτι και κόλιανδρο και σερβίρουμε με ανάμεικτη πράσινη σαλάτα.
Photo: bbc.co.uk
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved