Υλικά:

  • Ένα μεγάλο λαβράκι
  • 2 κσ μέλι
  • Μισό ποτήρι λευκό κρασί
  • Μπούκοβο
  • Αλάτι
  • Κάρυ

Εκτέλεση:

Κόβουμε το λαβράκι σε μεγάλες χοντρές φέτες.

Τις αλατίζουμε καλά και τις ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσουν.

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βράζουμε το κρασί με το μέλι.

Όταν λιώσει το μέλι προσθέτουμε μία κουταλιά του γλυκού κάρι, λίγο μπούκοβο και ανακατεύουμε καλά.

Αφού πάρει μια βράση η σάλτσα μας την αφαιρούμε από την φωτιά και περιχύνουμε με αυτή το ψάρι.