Καλαμάρι γεμιστό με σπανάκι και πλιγούρι από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Υλικά για 6 μερίδες: 1 κιλό μεγάλα καλαμάρια Για την γέμιση: 1 κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο 250 γρ. πλιγούρι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κουτ. γλυκού πολτός σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ από 1 ματσάκι άνηθο, μυρώνια, καυκαλήθρες ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι Για την σάλτσα: 2 καρότα τριμμένα 2 κολοκυθάκια τριμμένα 2 κρεμμύδια τριμμένα 500 γρ. τριμμένη … Continue reading Καλαμάρι γεμιστό με σπανάκι και πλιγούρι από τον Βαγγέλη Δρίσκα