Υλικά:

  • Φιλέτο σολομού
  • 2 ώριμες ντομάτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Ρίγανη
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Αλατίζουμε τον τόνο και τον βάζουμε σε ένα ταψί.

Στο τηγάνι βάζουμε τις τριμμένες ντομάτες μαζί με το σκόρδο που έχουμε ψιλοκόψει και το αφήνουμε να πάρει μια βράση.

Όταν βράσει η σάλτσα μας την αφαιρούμε και την ρίχνουμε πάνω από τον σολομό.

Προσθέτουμε την ρίγανη, λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε το φαγητό μας να ψηθεί στο φούρνο για περίπου 40 λεπτά.