Υλικά:

  • 6 γαρίδες μεγάλες
  • 200γρ καβουρόψιχα
  • 2 πατάτες
  • Φρυγανιά τριμμένη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
  • 1 καρότο

Εκτέλεση:

Βράζουμε τις πατάτες με το καρότο και με το πιρούνι τα λιώνουμε σε ένα μεγάλο μπολ.

Βράζουμε τις γαρίδες σε αλατισμένο νερό.

Τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Σε μικρά επίσης κομμάτια κόβουμε και την καβουρόψιχα και την βάζουμε και αυτή στο μπολ.

Ρίχνουμε στο μείγμα αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και λίγο τριμμένη φρυγανιά και ζυμώνουμε.

Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.