Υλικά:

  • 8 μύδια με το κέλυφος
  • 4 μεγάλες γαρίδες
  • 2 κσ πελτέ ντομάτας
  • Μία πατάτα
  • 1 κρεμμύδι
  • Ζωμό λαχανικών
  • 2 πιπεριές κόκκινες καυτερές
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Εκτέλεση:

Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι το οποίο έχουμε ψιλοκόψει μαζί με τις κόκκινες πιπεριές που έχουμε κόψει σε μεγάλα κομμάτια.

Αφού ροδίσουν τα λαχανικά μας ρίχνουμε τον πελτέ ντομάτας και ανακατεύουμε καλά.

Προσθέτουμε τα θαλασσινά μας, τον ζωμό λαχανικών και αφήνουμε την σούπα μας να βράσει.

Αλατίζουμε το φαγητό μας ρίχνουμε την πατάτα κομμένη σε κομμάτια και αφήνουμε ξανά την σούπα μας να βράσει για ακόμα ένα τέταρτο.