Υλικά:

  • 2 αυγά
  • Τριμμένη φρυγανιά
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Φιλέτο ψαριού
  • Ένα ματσάκι φρέσκο μαϊντανό

Εκτέλεση:

Κόβουμε το φιλέτο του ψαριού σε μικρά κομμάτια και το αλατίζουμε.

Χτυπάμε τα δύο αυγά και προσθέτουμε σε αυτά το πιπέρι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Βουτάμε τα φιλέτα του ψαριού στο αυγό, μετά στο αλεύρι, μετά πάλι στο αυγό και στην φρυγανιά.

Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο και οι ψαροκροκέτες με μαϊντανό είναι έτοιμες.