Υλικά:
- 1 φιλέτο σολομού
- 100ml sweet chilli
- 4 κσ ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 lime
Εκτέλεση:
Λαδώνουμε το σολομό και το αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια το βάζουμε στα κάρβουνα μέχρι να ψηθεί μέτρια
Σ’ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε τη σάλτσα sweet chilli ανακατεύοντας συνέχεια για να μην κολλήσει και μόλις ανεβάσει θερμοκρασία προσθέτουμε το σολομό για να ολοκληρώσουμε το ψήσιμο του.
Μόλις ψηθεί ο σολομός, σβήνουμε με το χυμό του lime
Tip!
Κόψε μία πράσινη σαλάτα, βάλε φρεσκοτριμένο πιπέρι και έχεις ένα super γευστικό και ελαφρύ γεύμα!