Υλικά:

  • 1 φιλέτο σολωμού
  • Φύλλα μέντας
  • 4 τοματίνια
  • 4 lime
  • 50γρ καστανή ζάχαρη
  • 1κσ μουστάρδα Dijon

Εκτέλεση:

Κόβουμε το φιλέτο σε καρεδάκια και τα περνάμε στα ξυλάκια μαζί με τα φύλλα μέντας και τα τοματίνια.

Τα ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά, σε ταψάκι με λαδόκολλα.

Το ζουμάκι που θα μαζευτεί στο ταψί, το ρίχνουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το χυμό από τα λάιμ, τη ζάχαρη και την μουστάρδα.

Σερβίρουμε το σουβλάκι και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα.

 

Tip:

Δοκιμάστε να περάσετε μερικές ελιές ανάμεσα στα καρεδάκια σολωμού! Ευχάριστη γευστική  έκπληξη. Συνοδέψτε με αρωματικό ρύζι μπασμάτι με μερικές έξτρα σταγόνες λάιμ