Υλικά:

  • 1 κοτόπουλο σε μερίδες
  • 2-3 τομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • Λίγο σκόρδο
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • Ρϊγανη
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Λάδι

 

Εκτέλεση:

Σοτάρουμε σε βαθύ σκεύος, το κοτόπουλο, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Όταν ροδίσουν σβήνουμε με κρασί. Μόλις το πιει, προσθέτουμε τις τομάτες, τη ρίγανη και αλατοπιπερώνουμε. Βράζουμε μέχρι να μαλακώσει και να γίνει.

 

Tip:

Ταιριάζει υπέροχα με ρύζι. Δοκιμάστε το όμως και με ζυμαρικά ολικής αλέσεως!