Υλικά
- 8 φτερούγες κοτόπουλο, κομμένες σε μικρά κομμάτια
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 1 κουταλιά σούπας σκόνη σκόρδου
- 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
- 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
- 16 φέτες μπέικον
- 1/2 φλιτζάνι bourbon
- 1/2 φλιτζάνι κέτσαπ
- 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- 3 κουταλιές καφέ ζάχαρη
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Βάζουμε στις φτερούγες κοτόπουλου αλάτι, σκόνη σκόρδου, καγιέν και πάπρικα.
- Τυλίγουμε κάθε φτερούγα σε μπέικον και βάζουμε σε ένα ταψί.
- Ψήνουμε για περίπου 40 λεπτά.
- Ζεσταίνουμε το bourbon, τη κέτσαπ, τη σάλτσα σόγιας, τη μουστάρδα και τη ζάχαρη.
- Αφαιρούμε απ’ τη φωτιά και αφήνουμε για λίγο. Έπειτα μ’ ένα πινέλο βουρτσίζουμε τα κοτόπουλα.
- Ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=54&v=LzBXHZruB2I