Υλικά:

  • 2 κοτόπουλα φιλέτο
  • 500 γρ. κολοκυθάκια
  • 1 κρεμμύδι μέτριο
  • 1 συσκευασία μανιτάρια
  • 1 συσκευασία τομάτα τριμμένη
  • 1 κύβο κοτας
  • Βασιλικό-Ρίγανη
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Σε κατσαρόλα με βραστό νερό, ρίξτε τα φιλέτα κοτόπουλου, για δέκα λεπτά.

Κόψτε σε φέτες τα λαχανικά.

Σε βαθύ τηγάνι, σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια και τα μανιτάρια. Στο σοτάρισμα προσθέστε και τα κοτόπουλα. Διαλύστε τον κύβο κότας σε ένα φλυτζάνι νερό. Ρίξτε την ντομάτα, το ζωμό κότας και τα μπαχαρικά και βράστε για μισή ώρα με χαμηλή φωτιά, μέχρι να γίνει το φαγητό!

Tip:

Συνδυάζουμε ιδανικά με τυρί φέτα.