Μία κλασσική ιταλική συνταγή – λιχουδιά.

Είναι ένα τυπικό ιταλικό φαγητό του δρόμου (όπως το  λένε οι γείτονές μας) επειδή τρώγεται στο χέρι, καθώς στέκεσαι ή περπατάς.
Αποτελείται από αγαπημένα υλικά: ζύμη πίτσας, σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα (βεβαίως, βεβαίως) και ό, τι άλλο τραβάει η όρεξή σας…

Της ΜΑΙΡΗΣ ΑΞΑΡΙΔΗ

Συστατικά:

Έτοιμη ζύμη για πίτσα (ή δική σας)
Σάλτσα ντομάτας (φτιαγμένη όπως την προτιμάτε ή έτοιμη)

Υλικά για τη γέμιση:

  • 150 γρ. φρέσκο ​​σπανάκι
  • 1 κ.σ. λάδι
  • 120 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 1 φλιτζάνι μαγειρεμένο ή ψημένο κοτόπουλο, χοντροκομμένο
  •  120 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε κυβάκια
  •  1/2 φλιτζάνι ρικότα
  •  3/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
  •  αλατοπίπερο
  •  1/2 κ.γ. βότανα (δενδρολίβανο, θρούμπη, μαντζουράνα, θυμάρι, βασιλικός.)…

Διαβάστε περισσότερα: MaryMary.gr