Μία κλασσική ιταλική συνταγή – λιχουδιά.
Είναι ένα τυπικό ιταλικό φαγητό του δρόμου (όπως το λένε οι γείτονές μας) επειδή τρώγεται στο χέρι, καθώς στέκεσαι ή περπατάς.
Αποτελείται από αγαπημένα υλικά: ζύμη πίτσας, σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα (βεβαίως, βεβαίως) και ό, τι άλλο τραβάει η όρεξή σας…
Της ΜΑΙΡΗΣ ΑΞΑΡΙΔΗ
Συστατικά:
Έτοιμη ζύμη για πίτσα (ή δική σας)
Σάλτσα ντομάτας (φτιαγμένη όπως την προτιμάτε ή έτοιμη)
Υλικά για τη γέμιση:
- 150 γρ. φρέσκο σπανάκι
- 1 κ.σ. λάδι
- 120 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
- 1 φλιτζάνι μαγειρεμένο ή ψημένο κοτόπουλο, χοντροκομμένο
- 120 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε κυβάκια
- 1/2 φλιτζάνι ρικότα
- 3/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
- αλατοπίπερο
- 1/2 κ.γ. βότανα (δενδρολίβανο, θρούμπη, μαντζουράνα, θυμάρι, βασιλικός.)…
Διαβάστε περισσότερα: MaryMary.gr