Υλικά:

Για τη ζύμη:

  • 3 ½ κούπες αλεύρι
  • 1 κούπα νερό
  • 1/4 κούπα γάλα
  • 1 αυγό
  • 2 κσ λάδι
  • Αλάτι

Για τη γέμιση:

  • ½  κιλό κιμά
  • 1 κρεμμύδι
  • Μαϊντανό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης, ζυμώνουμε καλά ώστε να γίνει ένα ομοιγενές μείγμα και το αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για μια ώρα.

Ξιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης.

Χωρίζουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και τα ανοίγουμε σε λεπτά φύλλα. Μ ένα κουτάλι βάζουμε στη μέση κάθε φύλλου γέμιση και τα κλείνουμε με ένα πιρούνι.

Τα τηγανίζουμε σε αρκετό λάδι για πέντε λεπτά από κάθε μεριά.