Υλικά:

  • 6 αυγά
  • 250 γρ γιαούρτι
  • αλάτι-πιπέρι
  • 8 φέτες γαλοπούλας βραστή
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε στην ειδική για τάρτες φόρμα, την οποία έχουμε ελαφρώς λαδώσει, τις φέτες της γαλοπολύλας.

Σε μπολ, χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο.

Ρίχνουμε το μείγμα στην φόρμα, πάνω από τις φέτες της γαλοπούλας.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (180οC) για περίπου 15 λεπτά, ή μέχρι να δούμε την τάρτα να ροδίζει.

 

Tip:

Αντικαταστήστε την γαλοπούλαμ με μπέικον ή όποια άλλη γεύση προτιμάτε!