Υλικά:
- ½ κιλό λουκάνικο χωριάτικο
- 200γρ ρεβύθια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- Πιπεριά κόκκινη
- Πιπεριά κίτρινη
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Καυτερή πιπεριά κόκκινη
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε στο τηγάνι.
Προσθέτουμε στο τηγάνι τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες και το λουκάνικο που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια.
Αφήνουμε τα υλικά μας να ροδίσουν και στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα ταψί (αν έχεις γάστρα ακόμα καλύτερα).
Στο ταψί προσθέτουμε και τα ρεβύθια που έχουμε πρώτα μουλιάσει ένα ολόκληρο βράδυ σε νερό.
Αλατοπιπερώνουμε το φαγητό μας και το αφήνουμε να ψηθεί για 1 ώρα στους 180 βαθμούς.