Υλικά:

  • 2 φέτες ψωμιού ολικής αλέσεως
  • 1 αβοκάντο
  • 60γρ φέτα
  • Ελαιόλαδο
  • Πιπέρι
  • Μία κσ τυρί κρέμα

Εκτέλεση:

Ψήνουμε για 3 λεπτά τις φέτες του ψωμιού στην κουζίνα για να ξεραθούν.

Αφαιρούμε τον καρπό του αβοκάντο και τον βάζουμε σε ένα μπολάκι.

Στο μπολ με το αβοκάντο προσθέτουμε και τα τυριά μας.

Βάζουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο και λιώνουμε πιέζοντας με το πιρούνι.

Βάζουμε την σάλτσα αβοκάντο πάνω στο ψωμί και οι μπρουσκέτες με αβοκάντο είναι έτοιμες.