Υλικά:

  • 1/2 κιλό σπανάκι
  • 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2 αυγά
  • Τυρί κρέμα
  • 250γρ βούτυρο
  • 1 γιαούρτι

Εκτέλεση:

Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι μαζί με τα αυγά και αρχίζουμε το ανακάτεμα.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το σπανάκι το οποίο έχουμε ψιλοκόψει να μαραθεί.

Σουρώνουμε το σπανάκι καλά για να μην έχει καθόλου υγρά και το ρίχνουμε και αυτό στο μίξερ μαζί με το βούτυρο και λίγο πιπέρι.

Με ένα τσέρκι για μπισκότα τα φτιάχνουμε σε ότι σχήμα εμείς θέλουμε.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά και όταν κρυώσουν τα μπισκότα μας κάνουμε τα δύο μπισκότα ένα γεμίζοντάς τα τυρί κρέμα.