Υλικά:

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 φλιτζάνι σάλτσα της επιλογής σου
  • 2 κγ τσίλι σε σκόνη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 10 τορτίγιες σιταριού
  • 1/2 φλιτζάνι Cheddar

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο που τα έχουμε ψιλοκόψει. Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την σάλτσα μαζί με το τσίλι σε σκόνη.

Αφήνουμε να βράσει στα υγρά του για περίπου 10 λεπτά.

Σ ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο τις τορτίγιες; Και γεμίζουμε μία μία με τον κιμά.

Βάζουμε αρκετό τριμμένο τυρί και τυλίγουμε σε ρολά.

Βάζουμε τα ρολά μας σ ένα ταψί και λαδώνουμε ελαφρώς την επιφάνεια τους. Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να γίνουν τραγανά και να λιώσει το τυρί στο εσωτερικό τους για 10 λεπτά περίπου.