Υλικά:
- 4 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου
- Τρία πακέτα noodles
- 4 φλιτζάνια σπανάκι
- 2 φλιτζάνια κομματάκια κοτόπουλο
- 2 φλιτζάνια κομματάκια λάχανο
- 1 1/2 φλιτζάνια καλαμπόκι
- 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
- 3 κρεμμυδάκια
Εκτέλεση:
Αναμειγνύουμε το ζωμό κοτόπουλου, 1 φλιτζάνι νερό, τα noodles, το σπανάκι, το κοτόπουλο, το λάχανο, το καλαμπόκι και τη σάλτσα σόγιας σε ένα μεγάλο τηγάνι.
Καλύπτουμε με το καπάκι και το αφήνουμε να πάρει βράση σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
Εν τω μεταξύ, κόβουμε τα κρεμμυδάκια.
Μοιράζουμε τα noodles σε 4 μπολάκια και στην κορυφή του καθενός προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια.