Υλικά:
- 3 φύλλα λάχανου, ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- Λίγο τσίλι
- 1 κολοκύθι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 150ml τοματοπολτό
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- Λίγο βούτυρο
- 2 αυγά
- Αλάτι και μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε το λάχανο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το τσίλι, το κολοκύθι, το σκόρδο και τον τοματοπολτό σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Ζεσταίνουμε λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε το 1/4 της σάλτσας.
Αφού ζεσταθεί λίγο η σάλτσα, ανοίγουμε μια τρύπα στο κέντρο, βάζουμε το βούτυρο και ρίχνουμε τα δύο αυγά.
Βάζουμε το καπάκι και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 3-4 λεπτά.
Το φαγητό είναι έτοιμο μόλις ετοιμαστούν τα αυγά και σταθεροποιηθούν.
Tip!
Μπορείτε να το σερβίρετε πάνω σε ζεστές tortillas.