Υλικά:

  • 1 ζύμη μπισκότων (462 gr.)
  • Σάλτσα μαρινάρας
  • πεπερόνι
  • Μοτσαρέλα, κομμένη σε κύβους
  • 3 κομμάτια βούτυρο, λιωμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1 κουταλιά της σούπας ιταλικό καρύκευμα
  • Ψιλοκομμένο τυρί παρμεζάνα, για επικάλυψη

Εκτέλεση:

  1. Κόψε κάθε μπισκότο στην μέση. Πάτησε κάθε μισό με τον αντίχειρά σου.
  2.  Τοποθέτησε μια μικρή ποσότητα σάλτσα μαρινάρας, 1 πεπερόνι και 1 κύβο μοτσαρέλας σε κάθε ζύμη μπισκότου.
  3. Φέρε τις άκρες πάνω και κάτω, πιέζοντας τις μαζί και σιγουρέψου ότι δεν αφήνουν κενά για να μην τρέξει η γέμιση. Τοποθέτησε τις βόμβες πίτσας πάνω σε μία λαδόκολλα μέσα στο ταψί.
  4. Συνδύασε το λιωμένο βούτυρο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και το ιταλικό καρύκευμα σε ένα μικρό μπολ. Πρόσθεσε το μείγμα βουτύρου σε κάθε βόμβα πίτσας και βάλε την παρμεζάνα.
  5. Ψήστες σε 180 βαθμούς  για 15-20 λεπτά.
  6. Μόλις οι βόμβες πίτσας είναι αρκετά δροσερές, σέρβιρε αμέσως.
  7. Απόλαυσε τες!

Δείτε το video: