Υλικά:

  • Κρεμμύδια
  • Δημητριακά χωρίς ζάχαρη
  • Αλεύρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μια καυτερή πιπεριά
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Πολτοποιούμε την πιπεριά στο μπλέντερ μαζί με το ελαιόλαδο.

Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το περνάμε από τον πολτό.

Σ΄ένα μπολ βάζουμε τα δημητριακά τα οποία έχουμε περάσει από το μπλέντερ και το αλεύρι.

Βουτάμε τις ροδέλες κρεμμυδιού στο μείγμα των δημητριακών και τα στρώνουμε σ΄ένα ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

photo:karenskitchenstories.com