Υλικά:
- Κρεμμύδια
- Δημητριακά χωρίς ζάχαρη
- Αλεύρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μια καυτερή πιπεριά
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Πολτοποιούμε την πιπεριά στο μπλέντερ μαζί με το ελαιόλαδο.
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το περνάμε από τον πολτό.
Σ΄ένα μπολ βάζουμε τα δημητριακά τα οποία έχουμε περάσει από το μπλέντερ και το αλεύρι.
Βουτάμε τις ροδέλες κρεμμυδιού στο μείγμα των δημητριακών και τα στρώνουμε σ΄ένα ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
photo:karenskitchenstories.com