Υλικά:

  • Καπνιστό σολωμό
  • 3 αυγά
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ένα κρεμμύδι
  • Πάπρικα

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι το οποίο έχουμε ψιλοκόψει.

Αφού ροδίσει το κρεμμύδι, ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε με μια κουτάλα.

Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει η ομελέτα μας και πριν την απομακρύνουμε από την φωτιά προσθέτουμε τον σολωμό τον οποίο έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια.

Αφού σερβίρουμε πασπαλίζουμε με πάπρικα.