Κεφτεδάκια σόγιας για σένα που αποφεύγεις το κρέας αλλά όχι και την απόλαυση

Υλικά: 1/2 φλιτζάνι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 αυγό 250 γρ. κιμά σόγιας 1/3 φλιτζάνι παρμεζάνα 2 κ.γ. βασιλικό και ρίγανη 1/4 φλιτζάνι φρέσκο ​​μαϊντανό 1/2 φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού Ελαιόλαδο για σοτάρισμα Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση: Βράζουμε τη σόγια σε μια κατσαρόλα, ακολουθώντας τις οδηγίες οι οποίες αναγράφονται στη συσκευασία. Ξεπλένουμε 3 φορές … Continue reading Κεφτεδάκια σόγιας για σένα που αποφεύγεις το κρέας αλλά όχι και την απόλαυση