Κεφτεδάκια σόγιας για σένα που αποφεύγεις το κρέας αλλά όχι και την απόλαυση
Υλικά: 1/2 φλιτζάνι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 αυγό 250 γρ. κιμά σόγιας 1/3 φλιτζάνι παρμεζάνα 2 κ.γ. βασιλικό και ρίγανη 1/4 φλιτζάνι φρέσκο μαϊντανό 1/2 φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού Ελαιόλαδο για σοτάρισμα Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση: Βράζουμε τη σόγια σε μια κατσαρόλα, ακολουθώντας τις οδηγίες οι οποίες αναγράφονται στη συσκευασία. Ξεπλένουμε 3 φορές … Continue reading Κεφτεδάκια σόγιας για σένα που αποφεύγεις το κρέας αλλά όχι και την απόλαυση
Copy and paste this URL into your WordPress site to embed
Copy and paste this code into your site to embed