Υλικά:

  • 1/2 φλιτζάνι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 αυγό
  • 250 γρ. κιμά σόγιας
  • 1/3 φλιτζάνι παρμεζάνα
  • 2 κ.γ. βασιλικό και ρίγανη
  • 1/4 φλιτζάνι φρέσκο ​​μαϊντανό
  • 1/2 φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού
  • Ελαιόλαδο για σοτάρισμα
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Βράζουμε τη σόγια σε μια κατσαρόλα, ακολουθώντας τις οδηγίες οι οποίες αναγράφονται στη συσκευασία.
  2. Ξεπλένουμε 3 φορές τη σόγια και εν συνεχεία την στύβουμε για να φύγουν τα νερά.
  3. Προσθέτουμε στον κιμά σόγιας όλα τα υπόλοιπα υλικά και πλάθουμε τα κεφτεδάκια.
  4. Τηγανίζουμε σ’ ένα τηγάνι τα κεφτεδάκια.

Παπανάτσιου

ζωγραφιές

Photo: minimalistbaker.com