Υλικά:

  • 3 μελιτζάνες
  • 800 γρ. τριμμένο τυρί
  • 1 αυγό
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 800 γρ. αλεύρι
  • Λίγη ρίγανη
  • Λίγο μαϊντανό
  • Αλατοπίπερο

Εκτέλεση:

  1. Ψήνουμε τις μελιτζάνες.
  2. Αφαιρούμε το εσωτερικό τους.
  3. Πολτοποιούμε τη μελιτζάνα και την ανακατεύουμε με το τυρί, το αυγό, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό, τη ρίγανη και το αλατοπίπερο.
  4. Ρίχνουμε και το αλεύρι και πλάθουμε τα κεφτεδάκια.
  5. Τηγανίζουμε και βάζουμε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το λάδι.
Photo: sbs.com.au