Υλικά:

  • 500γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 2 αυγά
  • 200γρ βούτυρο
  • 100γρ σπανάκι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 100γρ τυρί που λιώνει τριμμένο
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το βούτυρο μέχρι να ασπρίσει το μείγμα.

Προσθέτουμε σιγα-σιγά το αλεύρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

Βάζουμε στο μείγμα το γιαούρτι, αλάτι και πιπέρι.

Ρίχνουμε στο μίξερ το τριμμένο τυρί και το ψιλοκομμένο σπανάκι.

Βάζουμε το μείγμα σ’ένα ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.

photo:fitnesstreats.com