Υλικά:

  • Σπανάκι
  • Φρέσκα μανιτάρια
  • 3 φέτες ζαμπόν
  • 3 φέτες τυρί που λιώνει
  • 4 αυγά
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε το σπανάκι σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε μαζί με τα ψιλοκομμένα μανιτάρια στο τηγάνι να μαραθεί.

Χτυπάμε σε ένα μεγάλο μπολ τα αυγά και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

Ρίχνουμε και τα αυγά στο τηγάνι που έχουμε βάλει το σπανάκι και τα μανιτάρια.

Προσθέτουμε το τυρί και το ζαμπόν και ψήνουμε την ομελέτα και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.