Υλικά:

Για τη ζύμη

  • 2 1/2 κούπες αλεύρι
  • 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 2 1/2 κούπες γάλα
  • 3 αυγά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο ή λάδι

Για τη γέμιση

  • 1 μπρόκολο
  • 3 καρότα
  • 2 πιπεριές
  • 1 κούπα τυρί γκούντα
  • 1 κούπα κρέμα γάλακτος
  • Μπαχαρικά

Εκτέλεση:

Για τη ζύμη χτυπάμε σε ένα μπολ το γάλα, τα αυγά και το αλάτι. Στη συνέχεια προσθέτουμε προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.

Τέλος προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά. Η ζύμη είναι έτοιμη για ψήσιμο.

Βράζουμε το μπρόκολο με τα καρότα.

Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά κομματάκια και τα σοτάρουμε.

Προσθέτουμε στο τηγανάκι και το μπρόκολο και τα καρότα σε μικρά κομματάκια, αφού έχουν βράσει.

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.

Ρίχνουμε το τυρί και τα μπαχαρικά.

Η γέμιση είναι έτοιμη για να την προσθέσουμε στις κρέπες που θα φτιάξουμε.