Υλικά:

  • 1 κιλό πατάτες
  • 1 λεμόνι (χυμό και ξύσμα)
  • 1 πορτοκάλι (χυμό και ξύσμα)
  • ½ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι νερό
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κ. σ. σουσάμι
  • 2 κ. σ. τρίμμα αυγοτάραχου
  • 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο

 

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το τρίμμα του αυγοτάραχου και το φρέσκο κόλιανδρο, σε ένα ταψί. Ψήνουμε στους 180oC για 1 ½ ώρα.
Όταν οι πατάτες είναι έτοιμες αποσύρουμε από το φούρνο, προσθέτουμε το ξύσμα του αυγοτάραχου και το φρέσκο κόλιανδρο και ανακατεύουμε καλά.

Όταν οι πατάτες είναι έτοιμες αποσύρουμε από το φούρνο, προσθέτουμε το ξύσμα του αυγοτάραχου και το φρέσκο κόλιανδρο και ανακατεύουμε καλά.