Υλικά:

  • 170 γρ. βούτυρο
  • 170 γρ. τυρί τσένταρ
  • 1 αυγό
  • 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • ½ κγ αλάτι
  • ½ κσ μουστάρδα σε σκόνη
  • 1 πρέζα πάπρικα (γλυκιά ή καυτερή)
  • 1 πρέζα τριμμένο θυμάρι
  • 1 κγ ξερό εστραγκόν

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε το βούτυρο με το τριμμένο τσένταρ και το χτυπημένο αυγά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.

Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με τη μουστάρδα, την πάπρικα, το αλάτι και τα μυρωδικά και τα προσθέτουμε στο μείγμα μας. Τα ζυμώνουμε καλά μέχρι να γίνουν μία λεία ζύμη η οποία δεν θα κολλάει στα χέρια μας.

Πλάθουμε ένα μπαστούνι και το κόβουμε σε φέτες.

Στο ταψί μας βάζουμε λαδόκολλα και απλώνουμε τα μπισκότα μας πατώντας ελαφρά για να απλώσουν λίγο. Τα αφήνουμε για 20 λεπτά στο ψυγείο για να δέσει η ζύμη.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.