Νόστιμα και αφράτα μπισκότα με κανέλα!

LIKE US ON FACEBOOK

Υλικά

  • ¼ φλιτζάνι ζάχαρη
  • 2 κουταλιές της σούπας κανέλα
  • 1 φλιτζάνι βούτυρο, μαλακό
  • 2 κουταλάκια του γλυκού βανίλια
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 3 φλιτζάνια αλεύρι
  • 1 κουταλιά της σούπας κανέλα
  • 2 κουταλάκια του γλυκού κρέμα ταρτάρ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
  • ¼ κουταλάκι αλάτι

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.
  2. Σ’ ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα μέχρι να ενσωματωθούν ομοιόμορφα και αφήνουμε στην άκρη.
  3. Σ’ ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με τη βανίλια.
  4. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και την καστανή ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως.
  5. Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε καλά.
  6. Χρησιμοποιώντας ένα σουρωτήρι προσθέτουμε το αλεύρι, την κρέμα ταρταρ, την κανέλα, την μαγειρική σόδα και το αλάτι. Και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
  7. Με τα χέρια μας δημιουργούμε μικρές μπάλες με το μείγμα.
  8. Βυθίζουμε αυτές τις μπάλες στο μείγμα ζάχαρης με κανέλα μέχρι να καλυφθούν πλήρως.
  9. Τοποθετούμε τη ζύμη μπισκότων σε μια λαδόκολλα και ψήνουμε για 10 με 12 λεπτά.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved