Μπισκότα με μήλο και τσένταρ: Ο συνδυασμός γεύσεων που πρέπει να δοκιμάσεις

LIKE US ON FACEBOOK

Μπορεί να μην το περιμένεις, αλλά αυτός ο συνδυασμός γεύσεων θα σου μείνει αξέχαστος! Αυτά τα μπισκότα θα τα φτιάχνεις ξανά και ξανά!

Μπισκότα με μήλο και τσένταρ για να φτιάξεις σήμερα το απόγευμα και να μοσχομυρίσει όλο το σπίτι. Παρακάτω θα βρεις τη συνταγή και όλα τα υλικά που θα χρειαστείς γι’ αυτήν.

Τα υλικά για τα μπισκότα με μήλο και τσένταρ:

  • 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρης
  • 1 κουταλιά της σούπας + 1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ.γλ. αλάτι
  • 3/4 κούπας ψιλοκομμένο μήλο
  • 3/4 κούπας τυρί τσένταρ
  • 10 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 1/2 κ.γλ. πιπέρι
  • 3/4 κούπας γάλα
  • 1 αυγό χτυπημένο

Πώς θα φτιάξεις τα μπισκότα με μήλο και τσένταρ;

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σ’ ένα ταψί.
  2. Σ’ ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε μαζί το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
  3. Προσθέτουμε το μήλο, το τσένταρ, το βούτυρο και το πιπέρι.
  4. Κάνουμε μια τρύπα στο κέντρο του μείγματος και προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα και το αυγό, ανακατεύοντας.
  5. Βάζουμε τη ζύμη σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια.
  6. Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ομοιογενής η ζύμη και την απλώνουμε.
  7. Κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
  8. Ψήνουμε τα μπισκότα για 15 με 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  9. Σερβίρουμε ζεστά τα μπισκότα!

Δες κι αυτή τη συνταγή:

Μπισκότα φυστικοβούτυρου βουτηγμένα σε απολαυστική σοκολάτα

Photo: goodhousekeeping.com
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved