Υλικά:

  • Γάλα καρύδας
  • Σπανάκι
  • Ζωμό λαχανικών
  • Ελαιόλαδο
  • Πιπέρι
  • Κρουτόν

Εκτέλεση:

  1. Βράζουμε το σπανάκι στο ζωμό λαχανικών τον οποίο πρώτα έχουμε αλατίσει και προσθέσει πιπέρι.
  2. Μόλις το σπανάκι βράσει αφήνουμε μόνο λίγο από τον ζωμό και το πολτοποιούμε στο ραβδομπλέντερ προσθέτοντας σιγά-σιγά λίγο γάλα καρύδας.
  3. Πριν σερβίρουμε βάζουμε πάνω από κάθε πιάτο λίγα κρουτόν.
photo: David M. Russell/MSLO