Υλικά:
- Μανιτάρια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Βαλσάμικο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε με μια πετσέτα ένα- ένα τα μανιτάρια και κόβουμε στη μέση.
Λιώνουμε τις σκελίδες σκόρδο και τις βάζουμε σ΄ένα μπολάκι μαζί με το βαλσάμικο και τα υπόλοιπα υλικά.
Βάζουμε τα μανιτάρια σ΄ένα ταψί και ρίχνουμε από πάνω το μείγμα.
Ψήνουμε για 30 περίπου λεπτά στους 180 βαθμούς.