Υλικά:
- Μισό κιλό φρέσκο σπανάκι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 150γρ τυρί που λιώνει
- Ένα αυγό
- 100γρ. κρέμα γάλακτος
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Πλένουμε καλά το σπανάκι και το ψιλοκόβουμε.
- Το στρώνουμε στο ταψί αλατίζουμε και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο.
- Μέσα σ΄ένα μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος την οποία ανακατεύουμε με το αυγό.
- Περιχύνουμε με το μείγμα το σπανάκι και από πάνω βάζουμε το τυρί.
- Ψήνουμε στον φούρνο για 40 λεπτά.