Υλικά:

  • Μισό κιλό φρέσκο σπανάκι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 150γρ τυρί που λιώνει
  • Ένα αυγό
  • 100γρ. κρέμα γάλακτος
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

  1. Πλένουμε καλά το σπανάκι και το ψιλοκόβουμε.
  2. Το στρώνουμε στο ταψί αλατίζουμε και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο.
  3. Μέσα σ΄ένα μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος την οποία ανακατεύουμε με το αυγό.
  4. Περιχύνουμε με το μείγμα το σπανάκι και από πάνω βάζουμε το τυρί.
  5. Ψήνουμε στον φούρνο για 40 λεπτά.
photo:Thoughtful Cooking