Υλικά:
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- Φρέσκα μανιτάρια
- Φρέσκο σπανάκι, ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές βαλσάμικο ξύδι
- 1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
- Αλατοπίπερο
- Μαϊντανό για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά.
- Εν συνεχεία, ρίχνουμε στο τηγάνι και το σπανάκι κι ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να μαλακώσει.
- Προσθέτουμε το ξύδι και το λευκό κρασί.
- Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και μαγειρεύουμε μέχρι ν’ απορροφηθεί όλο το κρασί.
- Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με φρέσκο μαϊντανό.