Υλικά:

  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • Φρέσκα μανιτάρια
  • Φρέσκο σπανάκι, ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές βαλσάμικο ξύδι
  • 1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
  • Αλατοπίπερο
  • Μαϊντανό για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση:

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  2. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά.
  3. Εν συνεχεία, ρίχνουμε στο τηγάνι και το σπανάκι κι ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να μαλακώσει.
  4. Προσθέτουμε το ξύδι και το λευκό κρασί.
  5. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και μαγειρεύουμε μέχρι ν’ απορροφηθεί όλο το κρασί.
  6. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με φρέσκο μαϊντανό.