Υλικά:

  • 2 κονσέρβες καλαμποκιού
  • Ένα κρεμμύδι
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο
  • Πιπέρι
  • 500ml ζωμό λαχανικών

Εκτέλεση:

  1. Βάζουμε τον ζωμό στην κατσαρόλα να βράσει και προσθέτουμε αλάτι.
  2. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τις κονσέρβες αλλά και τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Αφήνουμε τη σούπα μας να βράσει για 20 λεπτά.
  4. Απομακρύνουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε όσο ακόμα η σούπα είναι ζεστή.
photo:nadia3942.jimdo.com