Υλικά:
- 1 κιλό καρότα
- 2 μέτριες πατάτες
- 200 ml γάλα φρέσκο
- 100 γρ. βούτυρο
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- Αλάτι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε καλά τα λαχανικά μας και τα βάζουμε να βράσουν σε μια βαθιά κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό.
Στην συνέχεια τα σουρώνουμε και τα περνάμε από το μπλέντερ.
Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά μαζί με το βούτυρο και το γάλα και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και στην συνέχεια σερβίρουμε.