Υλικά:

  • Λάδι
  • 1/2 κούπα αλεύρι
  • 1/2 κούπα γαλέτα
  • 4 μανιτάρια
  • 2 πατάτες
  • Κρεμμύδι
  • Σκόρδο
  • 1 μελιτζάνα
  • 1 καρότο
  • Πιπέρι
  • Αλάτι
  • Κάρυ

Εκτέλεση:

  1. Αλέθουμε όλα τα λαχανικά. Μεγάλη προσοχή δεν πρέπει να λιώσουν.
  2. Παίρνουμε μία λεκάνη και ρίχνουμε τα λαχανικά καθώς και όλα τα υπόλοιπα υλικά μας.
  3. Ζυμώνουμε όπως ακριβώς θα κάναμε και με τα απλά μπιφτέκια.
  4. Αν μας φανεί το μείγμα αραιό, προσθέτουμε λίγο αλεύρι για να τραβήξει τα υγρά.
  5. Αφήνουμε το μείγμα να ηρεμήσει για μισή ώρα.
  6. Πλάθουμε τα μπιφτέκια.
  7. Τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά.