Υλικά:
- Λάδι
- 1/2 κούπα αλεύρι
- 1/2 κούπα γαλέτα
- 4 μανιτάρια
- 2 πατάτες
- Κρεμμύδι
- Σκόρδο
- 1 μελιτζάνα
- 1 καρότο
- Πιπέρι
- Αλάτι
- Κάρυ
Εκτέλεση:
- Αλέθουμε όλα τα λαχανικά. Μεγάλη προσοχή δεν πρέπει να λιώσουν.
- Παίρνουμε μία λεκάνη και ρίχνουμε τα λαχανικά καθώς και όλα τα υπόλοιπα υλικά μας.
- Ζυμώνουμε όπως ακριβώς θα κάναμε και με τα απλά μπιφτέκια.
- Αν μας φανεί το μείγμα αραιό, προσθέτουμε λίγο αλεύρι για να τραβήξει τα υγρά.
- Αφήνουμε το μείγμα να ηρεμήσει για μισή ώρα.
- Πλάθουμε τα μπιφτέκια.
- Τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά.