Υλικά:

  • 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  • 1/2 κιλό κιμά αρνίσιο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 200ml ελαιόλαδο
  • Μαϊντανό φρέσκο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • Λίγο ξύδι
  • 1 ντομάτα
  • Πιπέρι
  • Αλάτι
  • Κύμινο

Εκτέλεση:

Βάζουμε τους κιμάδες σ΄ένα μεγάλο μπολ.

Τρίβουμε το κρεμμύδι αλλά και την ντομάτα και τα ανακατεύουμε με τον κιμά και τα υπόλοιπα υλικά.

Πλάθουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Πλάθουμε το μείγμα σε λεπτά κεμπάπ και τα περνάμε σε ξύλινα καλαμάκια.

Τοποθετούμε τα κεμπάπ στο φούρνο και ψήνουμε για 18 με 20 λεπτά.

photo: food.ndtv.com