Υλικά:

  • Αρνίσια παϊδάκια
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2κσ μέλι
  • Ελαιόλαδο
  • Κάρι
  • Ξύδι Βαλσάμικο

Εκτέλεση:

Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι στα παϊδάκια μας.

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το μέλι μαζί με το βαλσάμικο και κάρυ ανακατεύοντας καλά με προσοχή να μην βράσει η σάλτσα μας.

Ψήνουμε τα παϊδάκια στο γκριλ μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

Περιχύνουμε τα παϊδάκια με την σως και σερβίρουμε σε ρηχό πιάτο.