Υλικά:

  • 3 πατάτες μεγάλες
  • 1 καρότο
  • 1 κρεμμύδι
  • 500γρ κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 αυγό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λίγο ξύδι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τον κιμά και προσθέτουμε τα λαχανικά μας τα οποία έχουμε τρίψει στον τρίφτη (μία από τρεις πατάτες, το καρότο και το κρεμμύδι).

Στην συνέχεια στο μπολ μας προσθέτουμε το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι και λίγες σταγόνες ξύδι.

Ανακατεύουμε καλά το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί και το χωρίζουμε σε μπιφτέκια.

Βάζουμε τα μπιφτέκια στο ταψί και κόβουμε τις άλλες δύο πατάτες σε μεγάλα κομμάτια.

Προσθέτουμε ελαιόλαδο και ψήνουμε το φαγητό μας για μία ώρα στο γκριλ μέχρι να ροδίσει.