Υλικά:

  • 200γρ κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Άπαχο μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • Χυμό από ένα πορτοκάλι
  • 3 κγ μουστάρδα
  • Ελαιόλαδο
  • Θυμάρι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζουμε τα φιλετάκια, το χυμό του πορτοκαλιού, τη μουστάρδα και λίγο ελαιόλαδο.

Σκεπάζουμε το μπολ με μία μεμβράνη και τα αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για 2 ώρες.

Βγάζουμε τα φιλετάκια από το ψυγείο και τα ψήνουμε στο γκριλ για 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε τη κρέμα γάλακτος, το θυμάρι, τη μία κουταλιά μουστάρδας και λίγο αλάτι.

Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε τα υλικά μας να πάρουν μία βράση.

Στήνουμε τα φιλετάκια στο πιάτο και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα.